INICI

ESCULTURES

BAR/RESTAURANT

CATERINGS/EVENTS

ALLOTJAMENT

ACTIVITATS

CONCERTS

BOTIGA

ENTORN

CRIPTA

 


EQUIP

PREMSA

 


FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

 

 

 

 

 

 

 

 


b

 


Col·lecció Pladevall
La Fundació Privada l’Olivar treballa des del 2004 per crear un fons d’art de l’obra de l’escultor ENRIC PLADEVALL, i també per mostrar la seva producció al públic per mitjà d’exposicions permanents. Una part serà un jardí d'escultures que interrelacionarà creació i natura: les peces no estaran només integrades en la natura, sinó que la mateixa natura podrà formar part del resultat final. L'altra part de la col·lecció serà un espai expositiu on es podran visitar les obres més recents.
S’hi podran veure des d’una selecció de peces del Museu de Primavera, que es van presentar a la Fundació Joan Miró de Barcelona l’any 1980, fins a les obres que es realitzaran especialment per a aquest projecte, passant pel Pladevall Virtual Project que es va mostrar a la Galeria Maeght de Barcelona l’any 2001, entre altres.


La Fundació pretén, també, promocionar artistes novells mitjançant la realització de tallers pràctics, conferències i altres activitats didàctiques. Una de les tasques que pensa dur a terme és la d’organitzar una biennal per a escultors joves, sempre sobre la temàtica d’art i natura, que permeti als creadors treballar, residir i exposar les seves peces a l’Olivar.


Visites concertades al telèfon 620244045. I també visites guiades per l’escultor Enric Pladevall a partir de grups de vint persones, amb dinar o sopar inclòs.

Per consultar la web de la fundació, click AQUÍ.


 

b

b

b

b

 

 

CAT

ESP

ENG

DE

FR

 


info@lolivar.cat

tel. +34 646081608 +34972793005

 


ACCÉS

Crta. GI-623 km 12, Ventalló (Girona)

GPS (42.140780, 3.023110)

a

a

a

a